Labels

abdicare abjectie absurd abuz africa ahile alegatori alegeri apocalipsa arafat arma arta asistati aur avram iancu basarabia base batalie biserica bland bolsevici brad bucium cabinet cacarau calomnie caporal caragiale cartago ccr chisinau civilizatie comunist comunisti condamnare conspiratie constantinescu copii cosbuc credinta crestinism crime damasc dans demisie derbedei dictatura didona dreapta drept DW ecologisti economie educatie egipt eminescu energie eroi europa evaziune evreu farmece fascist fascisti felix foame folclor frauda fular Gargamel geniu geopolitica goagal goga grecia guvern haz hiram homer hotie hutuli iarna ilegalitati ilici imbecil incompatibil incredere independenţa inflatie innot investitori istorie înnot joc justitie lege liberali limba luminita amarie magie malina manipulare martisor melancolic mickey mouse micul che minciuna mineriada minte miscarea populara morala moscova MRU nastase nationalism nirvana non combat obiceiuri p pacalici parlament patriot pedeapsa penal persia perversiuni pictura pistol plagiat plagiator poezie politie ponta popular pornografie povesti presa preversiuni primar principate printese promiscuitate propaganda prost psd putin rambursare tva recesiune referendum regele mihai religie revolutie ritual romani romania rosia montana rusi rusia ruteni saracie savoare secaturi sex sfant sindicat social sov srr standford stanga stat de drept stea strousberg stroussberg STS talent tariceanu teatru tele-vizuina teroare tezaur tigani tigari tradare traditie transilvania tunisia turism tutun tvr unguri unire unpr usl vanghelie vantu vis vot woloch

23 apr. 2012

Cersetoria ia locul „haiduciei”

In urma cu 2-3 ani s-a lansat „pe sticla” indemnul mobilizator „Vireaza 2% din impozit pentru SMURD”; si fraierii au acceptat. Fireste, banii nu la SMURD au ajuns, ci la „Fundatia pentru SMURD” a lui Felix si patronata formal de mai vechiul nostru „prieten”, „Calafat”. Sub poza umanismului si a grijii pentru oameni se ascundea un important interes financiar al participantilor la acest Caritas, in care bagi banii si se pierd de 8 ori, ca sa zic asa.
De cand alegerile l-au dat jos din functia de prim ministru pe primul motociclist (nepedepsit) al tarii, Tariceanu, corporatiile clientilor politici au inceput a scapata. Procesele penale au inceput a se desfasura, iar rambursarile de TVA, cele atat de utile secaturilor rosii au incetat. Tele-vizuinile lor cele „profitabile” din banii returnati de la buget au inceput sau se pregatesc sa intre in faliment. Dar bolsevicii nu se lasa cu una, cu doua...
In lipsa milioanelor luate sau nevirate de la/la buget, slugile de profesie ale celor care fac jocurile au mai descoperit o maniera, indirecta, de a se infrupta din bugetul de stat. Daca fraierii au pus botul la „dati bani pentru SMURD”, de ce aceasta tehnica sa nu fie diversificat aplicata? Asa au aparut clipurile publicitare lacrimogene si rugatoare: „sunteti buni”, „puteti ajuta copiii” etc. Au fost doar cateva dintre „argumentele” care sa le adoarma prostilor vigilenta si sa mearga, spera ei, incolonati pentru a vira 2% pentru „cauze” „feisbucciene”. Intr-unul, obiectivul e „SMURD”, adica Fundatia, in altul e tot „SMURD”, dar cu alte atributii inchipuite, in altul „cauza” o reprezinta „copiii din Delta si bursele pentru ei” sau „cauza” „bani pentru manuale scolare” care oricum sunt gratuite.
Visul abject al secaturilor este sa acapareze acesti 2% si sa-i foloseasca, de exemplu, pentru a plati „protestatari” sau pentru a se sustine in campania electorala. Din usl, psd este un mare datornic si e plin de bani ca broasca de par. Ceilalti complici la tradarea nationala si la furtisagul pe care il pregatesc pentru viitor, pnl, nu sta deloc mai bine... Sponsorizat de catre Felix, pnl-ul lui Antenescu nu poate spera la mari finantari intrucat „sponsorul” are si asa destule probleme si juridice, dar si economice. Pentru lepre, paradisul anilor iliescieni s-a transformat in iadul anilor basescieni; cum sa nu-l urasca sincer (iata ca au si ei ceva sincer;; n-as fi crezut ca pot)?
Sa dam, zic eu, 2% nu ca sa aiba copiii carti pe care oricum le au si nici pentru burse inchipuite, ci pentru prosperitatea economica a comunistilor din bani publici. Vreti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu