7 apr. 2012

Umbra lui Ghaddafi; la Bucuresti

Presedintele Basescu a facut un gest contestat de multi : a acceptat oficial sa demisioneze daca bolsevicii accepta sa voteze modificarile aduse Constitutiei. Asa cum prevazusem (aici), opozitia a respins nu propunera lui Base, ci vointa populara. Traian Basescu era liber sa-si duca mandatul la bun sfarsit, fara a face concesii comunistilor. Normalitatea ar fi trebuit sa le impuna si sa accepte. Nu pentru altceva, dar se bat cu caramida in piept ca mor de grija romanilor. Asa cum am mai spus, „grija” lor este binele pe care EI il vor pentru alegatori; ei sunt suficient de handicapati sa nu stie ce vor (asta reiese si din actiunile lor anarhiste, iresponsabile). Altfel spus, „binele” cetatenilor este, de fapt, binele lor si al clicii din jurul javrelor rosii. Restul nu conteaza...
Ca orice maimutoi frustrat, Ponta are nevoie de ceva pentru a iesi in evidenta. N-are cu ce, asa ca orice gest e bun daca acela il plaseaza in atentia opiniei publice. „Gestul” pe care a gasit de cuviinta sa-l faca a fost unul de o josnicie specifica unei secaturi anarhiste, una de tip „Che Guevara”: a rupt sfidator scrisoarea Presedintelui. Micul bulevardier n-a rupt scrisoarea lui Traian Basescu pentru ca acesta nu i-ar fi scris niciodata in calitate de persoana privata. Uriasa greseala pe care a comis-o derbedeul a fost ca a rupt scrisoarea pe care Presedintele Romaniei a trimis-o unei entitati politice. Gestul a fost clar si a aratat fara dubiu in ce parte a esichierului politic se plaseaza usl: extrema stanga, fascismul, nazismul etc. Un gest identic facuse acum ceva vreme liderul libian Moammar Ghaddafi care, sfidand Natiunile Unite, de la tribuna oficiala a ONU a sustinut un discurs ce vitupera democratiile occidentale si culmina cu un gest fara precedent: a rupt Carta ONU pentru a arata cat pret pune el pe un document oficial, chiar daca Libia fusese reprimita in ansamblul tarilor cu guvernari normale. Fapta lui Ghaddafi este una impusa de nebunia sa, asa ca a fost inteleasa de toata lumea ca atare. Nici cand l-a pus pe Berlusconi sa-i pupe mana, asta n-a uimit pe nimeni; era posibil orice din partea comunistului Gaddafi.
Dar Ponta nu e Gaddafi... Ponta este maimutoiul legat de lantul psd pe care ilici il lasa in fata; nu mult, doar cat e lantul de lung. N-are Ponta nici resursele si nici anvergura (fie ea si negativa) a lui Ghaddafi, ci doar nebunia lui. Numitorul lor comun este tocmai manifestarea publica afectata de un pronuntat deranjament psihic. Da, stiu, Ponta este un escroc si in plan personal; printre faptele sale de „procuror” se numara si escrocarea Nadiei Pandrea, prietena cu „Ponta family”, fiica lui Petre Pandrea si inrudita cu Lucretiu Patrascanu. El nu cunoaste sau ignora tot ce inseamna lege si legalitate in Romania. Nu avem exemple de comportament si discurs asemanatoare din perioada pesedintiei lui ilici; nimeni nu a ofensat Romania pentru ca ilici ca persoana era si este un criminal; toata lumea a inteles ca poprul roman, manipulat sau nu, l-a ales presedinte si era obligatoriu sa facem distinctia intre persoana ilici si presedintele Romaniei. Odata ales pesedinte, actiunile sale ca presedinte nu puteau fi confundate cu actiunile unei „carpe kaghebiste”. Chiar si eu am respectat institutia prezidentiala reprezentata de el, chiar daca el, ca persoana nu merita un scuipat de teama ca-mi murdaresc scuipatul. Ponta nu stie, nu vrea sa recunoasca sau nu-i pasa ca avem un presedinte ales de un vot popular. De ce face asta? Cine procedeaza la fel? Simplu: este un maimutoi-sef al bolsevicilor.
Am mai facut referire la bolsevici si, poate, multora li s-a parut o notiune caduca. Nu e deloc asa... Bolsevicii rusi au fost cei care au preluat puterea alaturi de mensevici, detronandu-l pe tarul Nicolae al II-lea. Ulterior, tarul si familia sa au fost asasinati intr-un mod odios, dupa care bolsevicii au continuat lupta pentru putere eliminandu-i din joc pe rusii albi. Au ramas singurii stapani ai „maicii Rusia”, iar crimele lor au ingrozit mapamondul pana in zilele noastre, chiar si dupa o suta de ani. Peste 22 de milioane de oameni au fost asasinati din ordinul dementilor numiti Lenin si Stalin, ceea ce este prea bine cunoscut. Stalin a fost chiar mai odios decat predecesorul sau si a pus la punct pana si eliminarea unei importante parti a poporului ucrainean ce se dorea in afara Uniunii Sovietice; i-a asasinat incet, prin infometare si prin actiuni comandate; fiecare responsabil sovietic avea norma de morti (!) saptamanala, iar intr-o iarna, cerbicia ucrainenilor a fost infranta.
Dar nu doar atunci au fost bolsevici... Numele pe care il dau comunistilor romani de azi nu este deloc deplasat, iar gestul lui Ponta o confirma cu asupra de masura. Ernesto „Che” Guevara a fost un asemenea individ: un asasin cu sange rece, unul care n-a ezitat sa omoare orice parea a nu fi de acord cu ideile extremiste pe care le promova. El a fost tatal si mama bolsevicilor sud-americani, chiar daca unii i-au creat o aura „romantica”. El este si exemplul de urmat pentru Ponta si MazaRica Venturiano, un alt plecat de-acasa pe care constantenii l-au pus primar. Toate declaratiile si faptele penale si cu conotatii penale ale „liderilor” usl arata fara putinta de tagada ca ei sunt bolsevici, adica extremisti ce nu se sfiesc sa anunte dinainte procesele politice pe care le vor inscena liderilor actualei puteri si Presedintelui. Aceste manifestari publice, incitarile iresponsabile la nesupunere civica sunt actiuni specifice bolsevicilor, indiferent de nationalitate. De altfel, bolsevicii n-au nationalitate, ci doar „religie”: comunismul. Ei sunt internationalisti si militeaza declarat impotriva democratiilor; asa s-a nascut „democratia originala” a lui ilici din anii ‚90.
Ce ne asteapta? Din fericire, nimic rau pentru ca nu ei au painea si cutitul. Daca in „cartelul rosu” (usl) nu va interveni rapid o schimbare de esenta, bolsevicii vor ajunge in cativa ani intr-una din doua situatii: ori vor distruge Romania, ori vor sfarsi ca organizatie extremista dupa modelul ETA. Ei n-au o a treia solutie, dar noi, da!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu