3 iul. 2012

Jurnal de front


Ziua de 3 iulie 2012 va rămâne în istorie ca ziua când comuniştii au dat a treia lovitură de stat în România. Aşa cum ştim, ei au venit la putere mereu prin lovituri de stat, niciodată prin alegeri libere şi cu contracandidaţi cu şanse egale. 

L-au alungat pe Avocatul Poporului fără motiv, fără măcar să formuleze un pretext, ci doar o acuză nesustenabila. Schimbă abuziv preşedinţii Camerelor parlamentare, iar la 19 vor adopta suspendarea Preşedintelui. SUA a reacţionat cu un avertisment dur şi, prin vocea ambasadorului sau a atras atenţia că dacă azi se va întâmpla să reuşească această lovitură de stat, mâine se prea poate că tot ce înseamnă lume democratică să întoarcă spatele României. Organismele financiare internaţionale probabil că deja îşi precizează poziţiile, ceea ce va duce la întreruperea oricărei finanţări venite din afară. Mai este doar un mic pas până la colapsul economic!

De ce staţi şi priviţi cum CCR este acaparată în pofida Constituţiei şi a legilor în vigoare? De ce sunteţi indiferenţi când comuniştii îşi aservesc Justiţia? De ce nu ieşiţi să protestaţi împotriva desfiinţării instituţiilor democratice? Nu-l iubiţi pe Băsescu? Şi ce contează? Aici nu e vorba nici despre Băsescu şi nici despre vreun partid politic, ci vorbim despre viitorul României. Nu vreţi să ieşiţi pentru a-l sprijini pe Base? Ok! Dar ieşiţi pentru a apăra instituţia Prezidenţială şi pe Preşedinte! Apăraţi Justiţia! Apăraţi democraţia şi economia greu încercată şi la fel de greu echilibrată! Apăraţi Constituţia! Treziţi-vă acum!

2 comentarii:

  1. tare imi este frica ca dormim din nou. in permanenta am dormit. ghise face executie publica cu jurnalistii incomozi la nasul tv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum era de asteptat, Marius. Si asta e doar inceputul... Dupa ce vor termina si cu suspendarea Presedintelui va urma si cenzura presei si/sau intimidarea jurnalistilor care "ies din rand".

    RăspundețiȘtergere