2 iul. 2012

Comuniştii te vor prost


Fiecare zi (excepţie fac duminicile; atunci se odihnesc) ne apropie tot mai mult de dictatură. Nu, nici măcar nu e o dictatură a Parlamentului, ci a unei clici imunde, de turnători la Securitate, infractori de drept comun, incompatibili, mincinoşi, sperjuri şi atentatori în formă continuată la ordinea constituţională. Nu o să mai pomenesc maniera abjectă prin care au guvernat în ultimele două luni; nici încălcările grave cu răsunet internaţional ale tuturor normelor democratice, ale legilor şi cutumelor nu sunt lipsite de o tristă popularitate în mediile internaţionale. Ceea ce îi caracterizează pe comunişti este, au spus-o mulţi, prostia în formă ei cea mai agresivă şi mai păguboasă. Aşa cum spuneam acum două luni, chiar înainte ca Preşedintele să-l desemneze pe Ponta ca premier, derbedeii roşii s-au trezit cu un ou fierbinte în mâini. Aveau de-ales: aşteaptă să se răcească sau încep să-l înfulece cu lăcomie încă fierbinte fiind. Cum era de aşteptat, fără să piardă timpul, au prins a decoji oul; s-au fript, dar au mers mai departe. Până la a-l înghiţi a fost scurt drumul... Dictatura de tip stalinist este în plină desfăşurare, ţara fiind marcată de acţiunile lor demente. Poate ilici nu le-a spus, dar proştii nu pot nici măcar dictatura s-o implementeze că se fac de râs. În acest sens, acţiunile lui Zero Pop, analfabetul fost la Educaţie le-au adus o hilară celebritate naţională şi internaţională. Rămâne de neînţeles de ce l-au promovat în funcţii ministeriale pe acest nul care nici să scrie n-a învăţat. Cu un lucru pozitiv tot trebuie să marchez existenţa sa în guvernul puşcariabililor: individul nu a plagiat; nu că n-ar fi făcut-o, dar nu are nici formal studii suficiente pentru a fi pus în situaţia de a plagia pe cineva. Este de domeniul evidenţei, că Zero nu ştie ce înseamnă plagiat,  cum se face el şi cum se poate dovedi o asemenea infracţiune, cea mai gravă în domeniul universitar. 

Ar fi de râs de n-ar fi de plâns văzând chinurile şi zbaterile pseudo-intelectuale ale miniştrilor care ies să arate că „micul Che” nu este vinovat de crimă împotriva învăţământului, atentat la siguranţa universitară şi viol intelectual prin plagiat de cea mai joasă speţă. Guvernul şi Parlamentul, în componenţa lor actuală sunt compromise iremediabil, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Dar despre demisii nu suflă nimeni o vorbă. Din contră, deşi presa serioasă europeană şi americană a scris despre încălcările grave ale Constituţiei, despre instaurarea legii bunului plac în România, secăturile nu dau nici un semn că ar vrea să se oprească din marşul lor asupra instituţiilor statului. Consiliul abilitat să dea verdictul în ceea ce priveşte plagiatul lui Ponta a fost înlăturat prin nişte ordine publicate, retrase şi iar publicate; ICR este ca şi schimbat (el trebuie să arate după chipul şi asemănarea lor), iar Curtea Constituţională are nişte judecători care îşi permit să fie independenţi. Să nu uităm de presiunile pe care comuniştii le fac asupra Justiţiei şi asupra judecătorilor pe care, prin intimidare încearcă să-i oblige să dea verdictele dorite de ei.
http://www.nature.com/news/romanian-panel-calls-prime-minister-a-plagiarist-1.10926

De aceea, spune proaspăt trezitul din moţăiala – Antenescu, o sesiune extraordinară a Parlamentului este obligatorie; la nevoie, chiar 2-3... Pe ordinea de zi – schimbarea judecătorilor CCR care şi-au permis să judece în loc să confirme că legală circaria numită de ei „mandatare a premierului pentru Consiliul European”. O altă „vină” a lor este şi declararea ca neconstituţionale a legilor pe care comuniştii s-au grăbit să le voteze pentru ca alegerile să-i pună în fruntea ţării cu 70% din sufragii, dar şi pentru a scăpa mai repede de un Preşedinte ce nu înţelege decât să aplice legea. Într-un cuvânt, i-a apucat frenezia implementării dictaturii cu orice preţ, pe faţă şi fără ruşine. Nu le pasă că presa mondială arată cu degetul spre România, că oamenii de afaceri români spun că economia e într-o îngrijorătoare scădere şi nici că manevrele lor cu Hidroelectrica, Oltchim etc. vor pune ţara pe butuci lipsind-o de 30% din veniturile încasate anterior. Ei ştiu doar că trebuie să rămână la guvernare în pofida chiar a susţinătorilor lor oneşti care s-au prins că „afară e vopsit gardul, înăuntru – leopardul”. Toate le-ar ieşi după dorinţă, dar iată că există un Traian Băsescu... Preşedintele nu doarme şi le-a dat „documentaţia” (în dosar roşu) ştiind că nu mai au ce face: oricât s-ar zbate, sfârşitul le e aproape. Nici măcar socialiştii europeni nu le vor sări în ajutor, chiar dacă aşa se lauda ei, pentru că nici ăia nu sunt „stat în stat”, iar sfidarea normelor democratice le-ar aduce doar prejudicii. Acum, neo-bolşevicii români de la noi sunt izolaţi, plângerile la Parchet sunt depuse, iar presiunile internaţionale n-au încetat; nici popularii europeni nu dorm. Miza însă nu e ca guvernul Copy-Paste să pice, asta se va întâmpla repede. Cu adevărat importantă este eliminarea de la putere a comuniştilor, adică şi din Parlament. Cum? Nu ştiu, dar ne va arăta Preşedintele...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu