28 iul. 2012

Românii boicotează lovitura de stat


Cred că e momentul să facem o evaluare a ceea ce există pe piaţa politică. Având în vedere că dreapta este în reorganizare, n-o să mă refer la nici unul dintre partidele care vor alcătui în curând dreapta românească, dar salut revenirea PNTCD-ului printre partidele democratice. Lupta care se duce în aceste zile nu este una politică, deşi pentru cei mai mulţi aşa pare. Am mai spus-o, duminică se va încheia „bătălia pentru România” şi vom avea clară opţiunea românilor. Referendumul este ilegitim, e drept, pentru că este prelungirea unei acţiuni de forţă ce a dus la suspendarea Preşedintelui, acţiune pe care CCR n-a avizat-o favorabil în raport cu acuzele aduse de pucişti lui Traian Băsescu. Aşa ilegitim cum e, el trebuie abordat pentru că nu avem încotro. Unii vor refuza să meargă la vot pentru a nu gira indirect clica de aventurieri politici responsabili penal de lovitura de stat. NU, nu mergem la vot pentru că nu avem ce să votăm. Nu suntem în faţa unui proces electoral normal, nici măcar în faţa unuia excepţional şi legal. Atunci de ce să pierdem timpul cu el? Pentru a fi schimbat Băsescu? Doar minţile înguste şi nu foarte dotate pot să creadă că schimbarea Preşedintelui va deschide robinetul de la cornul abundenţei; din contră...

Duşmanii lui Traian Băsescu au desfăşurat o incredibilă organizare şi au mobilizat energii uluitoare pentru a-şi atinge scopul. Nu au făcut economie nici de bani şi nici de efort, au cumpărat şi au mituit, au manipulat şi şi-au pregătit toate instrumentele necesare fraudării, exact ca în 1946. „Talibanii” naţional-socialisti, cei care sunt de-a dreptul maladiv împotriva Preşedintelui sunt aceia cu dosare penale în instanţă sau în cercetare. Base este „ciotul” de care ei nu vor să se împiedice pentru a-şi aservi Justiţia. Dar miza cea mare nu e doar asta...

În ultimele zile au apărut cele mai uluitoare dovezi ale complotului pus la cale de ani de zile, dar şi actele de trădare pe care indivizii le-au comis şi intenţionează să le mai comită. Stenogramele pnl arata limpede uriaşa investiţie în campania ilegală pe care cartelul roşu de la Bucureşti o duce împotriva Preşedintelui. Acordul semnat de reprezentanţii puciştilor cu aşa zisa societate civilă subordonată cartelului arată cât se poate de clar intenţia lor de a distruge tot ceea ce s-a construit în 20 de ani. Iar pentru asta, trebuie să-l demită pe Preşedinte... Aceste „Brigăzi roşii” sunt legate ombilical de Moscova; iniţial o bănuială, afacerea este acum dovedită fără putinţă de tăgadă. Consilierul prim-plagiatorului este gen. W. Clark, omul ruşilor şi colaborator apropiat al bulgarului Stancev, cel judecat pentru trădare alături de Şereş, omul lui Felix. Apariţia în presă a informaţiilor referitoare la Kondyakov întâi au trecut neobservate, dar mai apoi informaţiile au căpătat un cu totul alt înţeles: avem de-a face cu o conspiraţie pusă la cale de nişte trădători români în colaborare cu diferite centre de putere de sorginte politico-mafiotă ruseşti. Conspiratorii nici măcar nu fac efortul de a-şi ascunde intenţiile şi se afişează fără nici o reţinere alături de ruşi. Crinul „Lili Marleen” a folosit fără jenă avionul unei companii ruse pentru a merge la mitingul de la Timişoara, o adevărată palmă pe care acest individ şi complicii săi au dat-o oraşului nostru - martir în lupta împotriva comunismului.

Avem o tristă experienţă cu ruşii şi mai lungă decât am fi vrut. Teritoriile ni le-au răpit, tezaurul ni l-au confiscat, economia ne-au jefuit-o după război, datoriile de război le-am plătit triplu faţă de cât era convenit, ne-au umilit şi ne-au sărăcit şi au adus la noi în ţară un sistem care a distrus generaţii, zeci de generaţii. Tolstoi a fost rus, la fel şi Dostoievsky, Puşkin sau Ceaikovsky, dar nu ei ne-au distrus tara, ci Lenin, Stalin, Ana Pauker , Ernst Neulander (Carol Roman), Bodnăraş şi compania. Actualii conspiratori nu sunt înhăitaţi cu poeţi sau scriitori, ci cu rămăşiţele organizate în structuri mafiote ale KGB şi GRU sau SPETNAZ. Metodele lor nu lasa loc nici unei speranţe de mai bine, ci lasă loc îngrijorării că teribilii ani 1946-1964 vor reveni prin proiectată „purificare” despre care vorbeşte corespondenţa ruşilor cu plagiatorul Ponta. Vor briganzii să ne continuăm drumul european abia început? Evident că nu! Au spus clar în acordul devenit public că vor lupta nu împotriva corupţiei, ci pentru promovarea ei, nu pentru ridicarea României, ci pentru subjugarea ei. Guvernele occidentale s-au văzut în situaţia fără precedent de a adopta hotărâri dure faţă de givernul de la Bucureşti, lăsând deoparte limbajul diplomatic; gravitatea situaţiei de la noi o impunea. Europa n-are nevoie de o Românie a hoţilor şi, cu certitudine nu vrea să repete experienţa greacă.

În mod clar, Europa şi SUA susţin orice demers democratic pe care românii şi-l doresc şi au spus-o nu o singură dată. Dar nimeni nu vine să ne dea democraţie şi normalitate dacă noi nu vrem. Puciştii dispreţuiesc profund poporul român şi nu sunt absolut deloc interesaţi de soarta lui. Promisiunile făcute anterior s-au transformat în fum, tăierile de facilităţi şi creşterile de preţuri au început, cursul valutar e pe schiuri şi coboară vertiginos, seceta a secătuit rezervele de cereale în mod grav, bani nu sunt la buget, iar credite externe nu vom primi dacă ieşim din cadrul democratic; FMI are deja experienţa guvernului Năstase care a denunţat acordul cu ei după ce o mare parte din bani fuseseră viraţi. Faţă de situaţia economică existentă, nu mai avem nevoie decât de un singur „brânci” pentru ca economia să se prăbuşească: "avem nevoie" ca românii să contribuie la demiterea ilegală a Preşedintelui. O asemenea alegere va duce întâi la oprirea creditării externe, iar pasul următor va fi reprezentat de sancţiunile europene. Întreb şi eu... Cam care va fi efectul asupra economiei deşelate deja când 3 milioane de români vor fi nevoiţi să se întoarcă în ţară? S-au gândit puciştii ce ar presupune ca în România să apară brusc 3 milioane de şomeri? Dar se gândesc ei oare cum vor fi nevoiţi românii să stea la coadă la vize chiar şi pentru a merge în Bulgaria?

Dar eu nu cred în ruptul capului ca românii pot să fie atât de orbi şi la referendum să se alăture trădătorilor. Orice român responsabil, orice român care nu face parte din pegra societăţii va refuza să meargă la vot. Conştienţi că nu e vorba despre Băsescu, ci despre ţară, românii vor spune NU puciştilor PRIN NEPREZENTARE. Sunt sigur că duminică românii le vor da lecţia cuvenită celor care conspiră împotriva intereselor naturale ale ţării. VARA ASTA EU NU VOTEZ, EU BOICOTEZ!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu