3 ian. 2012

Abjectia lui Cucuvel

Pontanel si Somnorel, iubitii «paji» ai lui Bulanel si papusile lui Ionel Cucuvel au dus abjectia pana la nivelul de «arta», iar grosolania joasa si «ordinaria», vorba lui Marin Preda, pana la cote imposibil de imaginat. Cu toate astea, se vad mici si ordinari in comparatie cu «stapanul inelelor», papusarul. Intr-o declaratie recenta, «carpa kaghebista» il vede pe Stalin nici mai mult, nici mai putin decat… capitalist ! Altfel spus, cel mai sangeros criminal in serie/grup/natiune, bolsevicul cel mai rosu din cati au existat era de fapt un capitalist veros, un bun motiv pentru ilici de a promova adevaratele valori ale adevaratului comunism, in opozitie cu «capitalismul» fioros al lui Stalin. Cinismul zdrentei a depasit cu mult cotele admise, cu mult si pe acela profesat in Parlament chiar, de catre «Imparatul» Bulanel care invita natiunea sa-i numere : ouale, casele, hectarele, valorile etc.


Nu stiu cum se face, dar de cate ori am ocazia sa scriu despre gasca/clica/banda ce formeaza azi Opozitia, de fiecare data vocabularul limbii romane este inferior in nuante comparativ cu odioasa lor abjectie cu care se exprima. Mint, inseala, manipuleaza, sunt aroganti ca toti «ciocoii rosii», ipocriti si cinici peste masura. Fara exceptie niste sferto-docti cu aere de «telectuali», comunistii romani de azi sunt departe de antecesorii lor care au adus comunismul in Romania, cu largul concurs al regelui de la acea vreme. Indiscutabil niste ciocoi veritabili, bolsevicii se bucurau de privilegii incredibile in anii de inceput si chiar si mai tarziu, dar nu erau simultan si oameni de afaceri care sa castige averi uriase din contracte banoase cu statul. Se multumeau cu cat partidul le dadea ; si le dadea, nu gluma. Cine sunt aceste paiate, aceste secaturi care omagiaza ipocrit saracia si care plang de mila oamenilor sarmani/«sarmani» ? Sunt indivizi ce au secatuit bugetul tarii pentru ca ei sa devina brusc « oameni de afaceri » prosperi. Asa au aparut miliardarii ce nu platesc TVA, vanzatorii psd de masini de lux, mosierii « rosii », antreprenorii fosti soferi de TIR cu 1600 de apartamente proprietate personala pentru a evaziona banii destinati bugetului de stat etc. Incepand cu taratura minuscula care le canta in struna pe « sticla » si terminand cu deputatii si senatorii lor, toti au averi adevarate, mari, foarte mari si exagerat de mari. Unul singur nu da vreun ban pentru ajutorarea copiilor bolnavi, dar organizeaza campanii de genul « eu am, dar pentru ei doneaza tu », dovedind inca o data un cinism odios. Plang cu lacrimi de crocodil de mila populatiei saracite de criza, dar n-au nici o ezitare in a minti si insela aceeasi populatie promitand mieros o economie imposibil de realizat in realitate.

Derbedei fara scrupule, pedofili si, unii cu apucaturi de « curiosi » cu salvari, toti au furat, fura si vor fura cat se va mai putea. Dupa ce au manipulat bursa, au facut sa coboare economia (in timp ce ei se jucau de-a « suspendata ») si s-au dedat la cele mai oribile golanii, uslasii vor respect, il cer pe toate drumurile ; si ofera dispret. Anul acesta vom avea alegeri, dar sunt sigur ca mult incercatul popor roman, asa « multi, da’ prosti » cum cred ei ca e va sanctiona drastic dispretul lor nedisimulat, golaneala bulevardiera si abjectia manifesta continuu. Daca nu (dar ma indoiesc), atunci romanii isi vor merita soarta pentru mult timp de-acum inainte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu