7 dec. 2011

Pedofilie si "nationalism" la psd

Apare pe « sticla » o noua jivina : camionagiul « istoric ». Este una si aceeasi persoana cu javra « nationalist-comunista » si poarta un nume : Robert pedofilul. Plin de « nationalism », secatura psesedista ne vorbeste despre formarea poporului roman, varianta pentru TIR-isti. Nu pot sa nu-l citez, « lasa ce spune Djuvara ca stiu eu… »… Rau a mai ajuns istoria patriei daca ea este judecata de un individ cu doua clase mai mult ca trenul si mi s-a parut de o jena, de un ridicol absolut sa aud un sfertodoct minimizandu-l pe Neagu Djuvara. Tema era… economica si trata situatia Europei in actualele conditii economice ; acesta era contextul in care un bou se apuca sa vorbeasca despre… Traian si Decebal si despre influenta cumanilor… nu stie el unde, desi afirma contrariul.

Este evident ca Robert pedofilul nu detine proprietatea cuvintelor, dar asta este mult prea bine cunoscut din alte interventii sau interviuri. M-a frapat sa aud in gura lui termenul de « nationalist ». In anii ’90 se impamantenise ideea conform careia Ceausescu a fost un « nationalist-comunist ». Evident, ideea a plecat de la ilici, cel care apara « idealurile socialismului » in antiteza cu dictatorul care le « intinase ». Nationalismul trebuia pus la zid ca fiind ceva daunator, sinonim cu nazismul sau fascismul ; comunismul in forma lui ante-revolutionara isi traise traiul, acum venise momentul ca locul lui sa fie luat de « democratia originala » caracterizata prin « pluripartidism in interiorul CFSN » a « despotului luminat ». Asa se face ca mult hulitului « comunism », ilici i-a atasat nonsalant si termenul de « nationalism ». Si confuzia initiala a fost perpetuata pana azi cand un camionagiu comunist spune ca el e nationalist.

Dar romanii sunt destepti si nu stau in locul harazit de ilici lor, ci incep sa invete. Se stie acum ca nazismul, ca si fascismul nu au fost miscari de dreapta, asa cum comunistii le-au prezentat, ci curente comuniste. Toate trei se caracterizau prin asasinate in masa, exterminarea sau inchiderea in lagare de concentrare a preotimii, prin discursuri triumfaliste ce proslaveau mincinos « virtutile » popoarelor proprii etc. Toate au luptat dement impotriva a tot ce era national, credinta, morala crestina, nationalism.

Daca privim la diabolizatul nationalism vedem ca el poate fi sintetizat astfel : individul – intre Dumnezeu si neamul lui. Toate valorile reale, mostenite generatii la rand, tot ce caracterizeaza un popor pana adanc in fibra lui, iubirea de tara, respectul fata de ierarhi, jertfa personala pentru binele tarii, toate astea sunt nationalism si nimeni, in afara de comunisti n-a contestat efectele benefice pentru fiinta nationala a preceptelor sale puse in practica. Azi, termenul este greu de inteles si, mai ales, greu de aplicat. In general este ori o vorba scuipata de un camionagiu sau de catre un frezor-matriter, ori una careia nu merita sa-i patrunzi intelesul. Eu cred ca tot azi este momentul ca nationalismul sanatos sa prinda contur si sa-si demonstreze binefacerile. Nu mai putem sta in « tribuna » si sa asteptam fluierul final, care poate nu va aduce un meci castigat, ci unul pierdut…

3 comentarii:

  1. Seara bună :) După câte stiu, există un dosar "sex cu minore" în care sunt cercetaţi băieţii ăstia "iubitori de patrie". Usurinţa cu care au ajuns "demnitari" niste indivizi lipsiţi de moralitate,iresponsabili, cărora le-a mers din plin până acum, îi face să creadă că orice le e permis! Încă... :roll:

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarut mana, Nora,

    Un dosar exista, dar pasi inainte vad ca nu se fac. Tripletei Banicioiu, Negoita, Sova i s-a adaugat recent Ponta. Si linistea justitiei s-a asternut... Daca Nastase, cu infractiuni multiple primeste 4 ani cu suspendare (inainte vreme limita acordarii suspendarii era de 2 ani; peste era cu executare chiar daca erau 2ani si 6 luni), pedofilii vor fi taxati drept ... originali, unii dintre ei "curiosi" si cazul va fi acoperit de praful timpului...

    RăspundețiȘtergere
  3. da' cine, pacatele mele, sa faca dreptate, daca EA, Dreptatea, e detinut politic???

    RăspundețiȘtergere