13 ian. 2012

Lovitura de stat si bolsevicii

Usl nu e o organizatie de stanga. Partide de stanga sunt si la noi, sunt si in alte tari din Europa sau din lume. Peste tot, principiile democratiei functioneaza si se manifesta, in general, prin alternarea la putere. Vin popularii, aplica masuri de dreapta, dure si starnesc nemultumirea populara. Vin apoi socialistii si aplica programme de stanga, mai soft, dar continuand sa respecte legile elementare care asigura progresul tarii respective. Altfel spus, stanga sau dreapta, toti au un interes comun : interesul national.


Spuneam ca usl nu e de stanga si nu e nici macar o organizatie ; usl este un cartel infractional cu ideologie bolsevica. La prima vedere, intre comunisti si bolsevici nu e decat o diferenta de nuanta. Nu. Comunisti sunt peste tot in lume, chiar si in tarile cu traditie democratica. In Franta sau Spania, in Grecia sau in Italia, comunistii au partide puternice. Ce ii deosebeste pe comunistii europeni de uslasii romani ? Bolsevismul. Bolsevismul nu este comunism, ci este fratele de doua ori geaman al fascismului si al nazismului. Cele trei curente au mers mana-n mana si s-au caracterizat prin aceleasi elemente extreme. Ca si nazistii/fascistii, bolsevicii nu recunosc nimic din ceea ce este democratic, nu accepta concurenta politica si acced la putere prin lovituri de forta, complot, minciuna si inselatorie. Desigur, violenta si exterminarea fizica a oponentilor politici sunt si ele instrumentele de baza ale « politicii » lor.

Veti spune, ca fundasul Ponta, ca nu pot fi bolsevici oameni tineri, dintre care unii chiar nu au prins ca lumea perioada comunista. Gresit ! Bolsevicii nu sunt in mod obligatoriu continuatori ai unei politici violente pre-existente. Bazele neo-bolsevismului au fost puse in 1990 incepand cu primele demonstratii anticomuniste anihilate prin contra-manifestatii de tip SD nazist. Mineriada din 13-15 iunie 1990 a plantat adanc radacinile ramificate ale bolsevismului. Pana cand bolsevicii si-au consolidat pozitiile si pana si-au cumparat constiinte, servicii, organizatii etc., Romania a mai fost martora Batalioanelor de Asalt (SD) a minerilor si nu numai. Au urmat anii sfidatori ai dominatiei rosii, cu un Bulanel ca prim-ministru si cu fetele lui puse in functii de secretari pe la Guvern. Hotia fiind apanajul bolsevicilor, ea se comitea aproape legal, pe fata. Dar a intervenit o “defectare”: Bulanel a ratat Presedintia. De aici incolo, bolsevicii si-au inceput activitatea invatata de la mentorul lor, “dictatorul cu fata umana”, ilici. Calomniile au curs, minciunile, tradarile, inselatoria cea mai josnica – toate au iesit in forta la iveala. Rezultatele asteptate n-au aparut. Asa apare tentativa de lovitura de stat cunoscuta sub numele de « actiunea celor 322 » : suspendarea fortata si fara un motiv real. Votul popular a fost covarsitor, iar « pucistii » au inregistrat o prima infrangere, nu si cea din urma. Si asa am ajuns in anul 2009, an marcat de manifestatii violente sau nu, dar josnice si, unele, fara obiect ; nu si fara obiectiv. Toate aceste manifestari de forta, cu motiuni golanesti de cenzura si soldate cu debarcarea primului guvern Boc sunt singurele arme la care bolsevicii pot apela. Au urmat alegerile prezidentiale soldate cu « un fleac ; i-am ciuruit » si imediat, inainte de rezultatele finale, bolsevicii anuntau suspendarea ca modalitate de a-l indeparta pe castigatorul alegerilor democratice de fotoliul prezidential. Nu conta ca si enuntarea suspendarii ca posibilitate de lupta era o infractiune ce trada premeditarea (se stie ca suspendarea presedintelui este nu o arma politica, ci o sanctiune aplicata unui presedinte ULTERIOR comiterii unei infractiuni la ordinea constitutionala). Cum pentru bolsevicii romani « cartea » a fost mereu un opozant, niciodata « suspendata nu e gata » si asa ajungem in ziua de azi.

In urma cu zece zile aparea pe Facebook o « cauza » bizara care ne cerea sa ne opunem privatizarii si/sau desfiintarii SMURD. Multi am inteles imediat ca asistam la o intoxicare, dar n-am reactionat considerand ca este o alta « cauza » fara obiect, cum sunt si altele. In urma cu cateva zile, “buboiul” se sparge si Romania este invadata de aversiune fata de privatizare SMURD, privatizare pe care nimeni n-a propus-o si care ar fi si imposibil sa se faca. Pana aici e limpede, Presedintele cere retragerea proiectului de privatizare a sistemului de sanatate, iar logica spune ca totul trebuie sa inceteze. Dar NU ! Bolsevicii au obiectivele lor : schimbarea violenta a lui Basescu. Asa apar « manifestantii » care se indreapta impotriva Palatului Cotroceni, in incercarea de a reitera « Asaltul asupra Palatului de Iarna » al lui Eisenstein ; daca aveau creier, nu aduceau betivi si cocalari ca figuranti in sub-productia asta, dar unii cu creier si care sa puna botu’ la litra lor de trascau n-au avut de unde sa ia.

Asadar, usl se plaseaza, alaturi de national-socialistii germani, fascistii italieni si omologii lor – bolsevicii rusi, in randul marilor organizatii criminale ce lupta nu pentru poporul din care s-au ridicat, ci impotriva lui si pentru propriile vise de marire si parvenire

8 comentarii:

  1. mi-a permis sa public linkuri spre aceasta postare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Orice intelectual din tara asta vede ce se intampla, sunt fara indoiala si cateva lucruri bune propuse si facute de guvernarea actuala, insa iritarea vine de la faptul ca exista in acest sistem de guvernare personaje care ar trebui sa fie maximum vanzatori la alimentara, care momentan sunt ministri. Oamenii cu educatie, studii de orice fel si o gandire personala, si banuiesc ca si dvs. aveti astfel de calitati, vad asta. Vad ca Romania a ajuns o tara in care nu esti favorizat pentru ca esti bun la un anumit domeniu, ci pt ca stii cu cine sa te faci prieten oricat ai fi de incapabil(relatiile trebuie sa existe in societate tocmai ca prin intermediul acestora sa fie depistate mai usor persoanele potrivite pentru un anumit post sau activitate, insa nu asa, oricine poate fi orice pt ca asa vrea presedintele , asta e o anomalie). Lucrul asta se intampla la nivelul tuturor institutiilor conduse in felul asta sau care au mentalitatea de genul asta. E o viziune logica si umana, nu are nicio legatura cu politica sau credintele politice. Va dau si un citat de la un om cat se poate de lucid, care nu serveste nici antenei 3, nici realitatea tv : "Dar ţara asta încă are bani să îşi plătească preşedintele şi imbecilii deveniţi miniştri, are bani să îşi plătească nulităţile devenite europarlamentari, are bani să te trimită la reuniuni internaţionale unde să ne umileşti pe toţi respirând dispreţul cu care eşti tratat de ceilalţi, are bani pentru a plăti pentru capriciile neroade ale favoritei tale, are bani pentru a îngrăşa guşile lăudătorilor şi numeroşilor tăi servitori. Are încă bani din care să plătească sinecuri pentru cei care ştiu să îşi manifeste îneajuns de zgomotos şi fără ruşine obedienţa faţă de tine.Are bani să îmbogăţească afacerişti suspecţi, dar cunoscători ai conturilor de partid. Să ierţi, atunci, biata ţara dacă nu mai are îndeajuns pentru a plăti şi pensiile acelea." citat din Cristian Tudor Popescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe final va zic , ca as prefera oricand sa fiu furat de oameni care macar au o privire mai inteligenta si mai putin sfidatoare. Nu e normal ca aceste nulitati intelectuale sa gestioneze banii obtinuti prin multa munca si multe sacrificii de oameni. E o fraunda guvernamentala speculativa pe fondurile publice care se intampla inca din 90' incoace. Diferenta e ca acum , pe langa furtul care se face si se facea, se mai si sfideaza populatia prin alegerea unor oameni carora li se citeste stupiditatea in priviri. E acel gest care pe multi oameni ii duce cu gandul la dictatura, adica chiar daca o nulitate suprema e pusa sa conduca un minister nimeni nu poate face nimic, trebuie sa se conformeze si sa se obisnuiasca cu ideea. Asta e chiar o aberatie, regret enorm si nu inteleg ce argumente aveti pentru a sustine anumite personaje care ne conduc si care sunt net inferioare pe orice plan putinilor oameni onesti care au mai ramas in tara asta. E pacat ca sustineti asa ceva.

    Cat despre Arafat "cel cu 2 capete" dupa cum spuneti, din nou exista toate conferintele de presa, chiar si pe youtube gasiti. S-a explicat f. clar ca sistemul medical de urgenta functioneaza probabil cel mai bine din toate sistemele tarii, avand o crestere in fiecare an, in ciuda fondurilor destul de limitate. Lumea trebuie sa inteleaga ca se vroia o privatizare limitata, adica numai o parte din serviciul public de urgenta sa fie privatizat, serviciu privat care urma sa fie finantat din bani publici, insa acest lucru genera concurenta comerciala. Efectele se vedeau in cativa ani, cand firmele private alimentate din bani publici prindeau teren si deveau puternice pe piata si se putea ajunge intr-un asemenea moment in care o firma privata, neprimind din diferite motive sumele necesare, sa nu mai faca iesiri la cazurile de urgenta, ceea ce acum (la sistemul actual) chiar si cu fonduri limitate se faceau chiar si voluntar. O reforma a sanatatii pe medicina de urgenta insemna sa aloce mai multe fonduri la un sistem care mergea f. bine si era in crestere (printre putinele din Romania), dar ei au facut fix invers sau ca habar nu aveau de situatia asta sau au anumite interese. Ambele motive sunt f, grave. Pt ca daca se vroia cu adevarat o reforma a sistemului de urgenta se studia f. bine actualitatea sistemului de urgenta. Totul s-a facut superficial din motive necunoscute si probabil personale.

    Sunteti un sustinator si nimeni nu va poate lua dreptul, o intrebare am doar, cum puteti sustine, ca un adevarat intelectual cum cel putin mi se pare mie ca sunteti, desi nu va cunosc personal (va apreciez numai ca sustineti o adevarata personalitate ca Tutea), un sistem care promoveaza la conducerea subisistemelor lui oameni total sau semi analfabeti? Dvs. vi se pare normal lucrul asta? Mi-l imaginez pe Tutea, la statura lui, ridicandu-se acum si privind furios...pacat ca nu mai e printre noi, am fi auzit lucruri interesante. Uneor principiile de libertate ale democratiei sunt atat de prost intelese de unii, incat totul se transforma intr-un comunism democratic, un teren in care cei care au puterea pot face absolut ce vrea muschiul lor.

    Va salut cu respect si cu nedumirirea in ceea ce priveste ezitarea dvs de a privi lucrurile lucid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian,

    Iti reamintesc un lucru: cei care azi sau ieri sunt sau au fost ministri au fost alesi democratic. Nici eu nu vreau sa vad in Parlament sculeri-matriteri sau ospatari promovati de psd ca parlamentari, nici inainte nu am vrut, dar am respectat alegerea majoritatii, conditia esentiala a democcratiei. Acesti anarhisti care vor daramarea institutiilor democratic alese isi asuma o responsabilitate pe care n-o vor putea implini: daca reusesc, deschid calea revoltelor care sa schimbe o ordine sau alta, ceea ce nu e nici normal si nici democratic. Ai vazut vreo tara europeana care sa schimbe regimurile alese democratic prin revolte? Sa nu comparam cu '89; atunci era un regim abuziv pe care nu-l alesese nimeni, nu era nici un fel de libertate reala si, ca atare, revolta a fost asteptata si normala. Acum avem parte de acuze bizare, multe imaginate si putine reale. Asistam acum la o lovitura de stat bolsevica in desfasurare. O spun cu responsabilitate. Stiu ca actualul guvern a facut multe greseli, dar a reusit si sa stabilizeze economia nationala, ceea ce nu e deloc putin. De aici incolo trebuie ca guvernul, asta sau altul, sa inceapa ridicarea economica a Romaniei. Cine nu crede ca acum e bine comparativ cu ceea ce ar fi putut sa fie fara acele masuri dure, n-are decat sa colaboreze cu comunistii si ceea ce a fost evitat (falimentul de tara) va deveni o crunta realitate; eu cred ca in maxim un an.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian, inteligenta si bunele tale intentii imi sunt clare, tocmai de asta as vrea sa-mi lamuresti unele...

    Nefiind intelectual limpede, nici macar intelectual, explica-mi si mie - usurel si fara patima - la care din cuvintele cheie ale articolului "lovitura de stat" si "bolsevici" te-ai referit in comentariul tau ?

    Sunt un om al muncii si vad lucrurile extrem de simplist; stiu ca toata lumea are solutii pentru absolut toate problemele, dar solutii de genul "santule, te rog eu, sapa-te", nu vor da rezultate niciodata. Trebuie sa pui mana pe tarnacop si dai cu el. Asadar, intre a zice si a face e o diferenta uriasa.

    Deci, spune-ne tu cati bani se dau pe salariile Presedintelui, ministrilor si europarlamentarilor, pe deplasarile acestora. Spune-ne tu oamenii care ar veni sa preia functiile astea pro bono, cati bani s-ar economisi si ce s-ar putea face cu ei. Spune-ne tu toate persoanele competente nedreptatite la angajarea la STAT, ce s-a intamplat cu contestatiile lor si ce s-a ales de ei.

    Spre a-ti veni in ajutor, trecem dincolo de mize mici sau individuale si mergem spre cele cu adevarat importante. Asadar, iata cateva din masurile criminale luate numai in ultima vreme:
    1. Codul Muncii (în guvernul Boc)
    2. Sistemul de educaţie (în guvernul Boc)
    3. Sistemul de pensii (în guvernul Boc)
    4. Sistemul de asistenţă socială (în guvernul Boc)
    5. Codurile penale (în guvernul Boc)
    6. Codul civil (în guvernul Boc)
    7. Mica reformă din justiţie (în guvernul Boc)
    8. Salarizarea din sistemul public (în guvernul Boc)

    Despre astea as vrea sa aud parerea ta, chiar fundamentata pe citate din CTP.

    Dupa ce termini dumneata de analizat cele de mai sus, trecem si mai departe; luam diverse statistici de la INS, si sa vezi acolo grozavii. Ce mai, ne-au saracit cu buna stiinta, ne-au umilit, ne-au omorat...

    Sa vina ailalti !

    RăspundețiȘtergere
  6. Papadie,

    As vrea sa te rog sa detaliezi punctele de la 1 la 8; prin ce sunt fiecare din ele criminale? Ma intereseaza parerea ta. Daca tot vorbim despre statistici de la INS, hai sa le luam de pe site-ul INS-ului si asa poti incerca sa demonstrezi "grozavia". In contrapartida, iti ofer explicatia pt. "bolsevici". "Bolsevici" sunt comunistii care acced la putere prin forta si violenta. Am folosit termenul pt. ca asta era in Piata Universitatii; o lovitura de forta cu scopul de a aduce la putere indivizii care sunt pastoriti de ilici (n-o sa spui ca nici ala nu e comunist si nici ca Ponta si restul nu-i asculta cu sfintenie ordinele); daca vrei sa contesti caracterul net comunist al usl, priveste uniforma de Che Guevara a lui MazaRica si daca vedem ce criminal fioros a fost ala, atunci ai o imagine completa a bosevicilor romani. Iar prin :"sa vina ailalti" ce intelegi? Aia care au "privatizat" pe un dolar "Republica"? Aia care au dat "23August"? Aia care au cedat fara vreo explicatie 81% (dar cu comisioane puse intr-un contract secretizat)din Rosia Montana? Aia care au abilitat STS prin HG semnata de Nastase in 2004 sa asculte orice convorbire, sa citeasca orice mail etc.? Sau poate te referi la altii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragos, comentariul meu era in totalitate pentru Adrian. :)

    Legat de articolul tau, sunt intru totul de acord. Am a face o sigura audaugire - bazata doar simturile mele -, anume ca eu cred ca lovitura de stat a primit si un anume sprijin extern (a se vedea parerile Rusiei, ale lui Voronin si a unor lideri socialisti europeni). I-a lipsit doar elementul vital in astfel de lovituri de forta, si anume poporul. Momentan, punctul critic a fost depasit. Se vroia ca manifestatiile sa fie mari pe 23 ian (atunci cand USL a cerut sesiune extraordinara), sa atinga un maxim pe 24 ian (cand liderii USL erau in teritoriu, rosteau discursuri inflacarate si erau aclamati de zeci de mii de oameni) si sa culmineze cu demisia guvernului din 25 ian.
    Chiar daca s-a depasit asta, e cert ca lucrurile nu-s inca transate si vom vedea mai departe in ce directie vor evolua. Pentru mine e totusi datator de incredere faptul ca Presedintele s-a trezit si va incerca sa se apere de-acuma.

    Legat de comentariul meu, se vroia sa fie un raspuns ironic dat lui Adrian, pentru ca stilul abordat de el mi s-a parut unul usor parsiv. A inceput cu o adomire a vigilentei si a culminat cu citate din CTP. Nimic concret in el, doar generalitati (mai mult sau mai putin reale) si, fireste, invectivele de rigoare.
    Am incercat doar sa-l atrag pe Adrian pe un teren care nu convine militantilor USL, acela al unei discutii mai aplicate, pe legile date si nu pe impresii foarte generale sau pe exemple punctuale.
    Vroiam sa intaresc si faptul ca, spre deosebire de toti ceilalti care doar dau din gura si promit multe, guvernul asta a si facut. :)

    Cele buna !

    RăspundețiȘtergere