31 ian. 2012

Cronica unor achitari anuntate

Ca sa vezi si sa nu crezi… « Bomboana penala » a psd-ului si-a primit temporar condamnarea. Pontanel, Somnorel, dar si Bombonel urla a « prigoana politica », se victimizeaza si acuza « dictatura » de abuzuri nemaintalnite (de ei). Fireste, recursul se va « judeca » in ograda cu pivnita a purcelusei moscovite, unde « nevinovatia » lui Bulanel va fi definitiv certificata, spre « bucuria » Olandei, care va repeta ca justitia romana e deficitara. « N-am semnat nimic, asa ca n-au nici o proba impotriva mea » grait-a Bulanel cu cinism. N-a zis “n-am facut nimic, sunt nevinovat”, ci pur si simplu se stie oarecum la adapost. Il incurca un pic incapatanatul care refuza sa-si schimbe depozitia, ca altfel lui Bombonel nu-i sunt dedicate decat cinci pagini de dosar, ceva absolut insignifiant in viziunea lui Rosu Imparat.


Deloc intamplator, usl fata un nou concept : « greva parlamentara accentuata ». Constitutia nu prevede vreun fel de greva a parlamentarilor, dar cei din usl si-au botezat chiulangeala golaneasca – greva ; si nu de orice fel, ci « accentuata » (nu ni se spune cum este cea neaccentuata si prin ce difera ea de cealalta). Motivul « grevei » ? Li s-a facut de alegeri anticipate si sunt dispusi sa sacrifice orice din stabilitatea tarii pentru a-si atinge scopurile. Greva este manifestarea dezacordului unui grup de angajati fata de politica salariala sau/si organizatorica dusa de administratie/angajator. In cazul « grevei » parlamentare, salariatii sunt parlamentarii, iar angajatorul e… electoratul. Aceste notiuni sunt ferme si clare in legislatia romana si nu suporta interpretari sau adaptari bulevardiere. Asadar, incepand cu data de 1 februarie a.c., parlamentarii usl se vor afla in afara legii. Ca salariati (si bugetari, pe deasupra), bolsevicii vor intra in conflict cu Codul Muncii, ceea ce este o grava abatere sanctionata cu desfacerea contractului de munca pentru orice salariat roman. Parlamentarii nu sunt niste salariati oarecare, ci sunt cei mai inalti functionari ai statului si ei nu « beneficiaza » de sanctiuni pentru absente si alte golanii. Sanctiunea angajatorului va veni, insa. Ea se va exprima la vot, iar acolo cetatenii responsabili le vor da cu flit. Mistocareala fioroasa la care au apelat nu va ramane fara urmari, lucru care s-a putut observa si la trecutele alegeri prezidentiale. Oricum, "greva" lor imbraca forme penale, iar institutiile statului ar trebui sa se sesizeze.

De ce li s-a facut brusc de alegeri anticipate ? Si pentru a folosi efectele manipularilor ordinare din ultima vreme (manifestatiile de 2-300 de persoane din Piata Universitatii), dar si pentru a pune in practica, la nevoie, amenintarile lui Pontanel la adresa magistratilor care vor da alte solutii decat cele dorite de « clanul bolsevicilor » ; in cazul nostru special – condamnarea definitiva a lui Rosu Imparat ar trebui sa fie aspru pedepsita.

Daca ar trebui ca procurorii sa le faca un dosar cu faradelegile comise de catre Pontanel, Somnorel si compania, fireste ca acesta ar avea multe volume : unul cu calomnii, altul cu minciuni, unul cu actiuni anarhiste si daunatoare, altul cu defaimari, iar altul, dar nu ultimul – cu tradari de tara. Se remaca in acest ultim volum actiunile fara precedent ale celor doi infractori la Bruxelles. « Petitiile » lor incarcate de defaimari, minciuni grosiere si manipulari, cererea lor de aplicare de sanctiuni… « regimului » de la Bucuresti sunt fapte penale pe care democratiile occidentale le-au sanctionat moral. Cu toate astea, in Parlamentul European va urma audierea Romaniei in cazul cererii usl de sanctionare a « dictaturii » de la noi din tara. Fireste, audierea nu va produce efecte, judecata fiind ceva formal ; nimeni zdravan la cap nu ar putea sa creada elucubratiile bolnave ale celor doi nefericiti. Cu toate astea, fapta in sine va trebui sanctionata juridic in Romania si astept ca Parchetul General sa inceapa urmarirea penala impotriva liderilor usl pentru culpa de defaimare premeditata a tarii in institutiile europene. Daca nu, atunci voi da dreptate Olandei si Finlandei cand refuza intrarea Romaniei in Spatiul Schengen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu