20 ian. 2012

Parchetul, politica si tradatorii

Sunt sigur ca a atras atentia un detaliu greu de imaginat : in seara celei de-a saptea zile de demonstratii provocate de usl, la o tele-vizuina a cuvantat Ponta. Discursul lui era mai ponderat decat de obicei, cu o usoara, timida tendinta spre obiectivitate. Poate sa para surprinzator si chiar este, pe undeva. Ponta se deosebeste astfel de colegul sau de faradelegi, Antenescu. In dupa amiaza aceleiasi zile a fost mitingul mult trambitat, dar care nu s-a bucurat de participarea anuntata. Cu aceasta ocazie, obraznicia josnica a lui Antenescu a atins cote inimaginabile, iar Ponta l-a secondat, dar nu si-a debitat porcariile cu prea mare convingere. Ce intelegem din prestatiile lor ? Ca amandoi sunt de o ticalosie de neatins pana in zilele noastre de catre nici un politician, daca facem abstractie de tribunul Algocalmin, dar si ca au o rezistenta psihologica diferita fata de anumiti stimuli.


Acum cateva zile, S.R.Stanescu emite o intoxicare de presa prin intermediul ciracilor sai : « Parlamentul European a decis sanctionarea Romaniei » facand referire la un presupus comportament dictatorial al Presedintelui si la anumite actiuni, imaginate de el, ale Guvernului. A doua zi, vine Ponta de la Parlamentul European, unde depusese plangere impotriva Romaniei, o petitie semnata de el si Antenescu si plina de minciuni, dupa cum le e stilul si in tara. In prostia lor, acesti indivizi considerau ca plangerea va inculpa Guvernul, nu Romania, fara sa realizeze ca eventualele sanctiuni ar fi vizat tara si nu guvernul ce o administreaza. Din fericire, comunistii si acolitii lor socialisti si liberali sunt minoritari, astfel ca nici vorba sa se adopte vreo sanctiune care sa vizeze Romania. Acestea sunt faptele care ii incrimineaza. Dar, ne distram, radem, glumim pana se ajunge la complot si tradare…

Acestea sunt motivele pentru care sesizez oficial Parchetul General si Comisiile parlamentare abilitate si le cer inceperea neintarziata a urmaririi penale pe numele numitilor Victor Viorel Ponta si George Crin Laurentiu Antonescu pe care ii acuz de uneltire impotriva Statului Roman, colaborare infractionala cu scopul de a determina sanctionarea nemerita a Romaniei si tradarea intereselor nationale, toate cu scopul de a beneficia de avantaje politice personale si de grup.

Atrag atentia ca imunitatea parlamentara se refera doar la nesanctionarea opiniilor si atitudinilor politice, dar nu si la infractiunile ce incalca in mod evident Codul Penal in vigoare, tradarea fiind cea mai grava infractiune din dreptul roman. Voi posta acest articol in fiecare zi pana cand institutiile statului vor intelege rolul lor de asanare a societatii de elementele infractionale si vor incepe urmarirea penala in ceea ce-i priveste pe cei numiti mai sus.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu