5 nov. 2011

Ofiterii Armatei Romane NU abdica!

In urma cu aproape un an, Severus68 posta un comentariu referitor la drama bunicului sau ca prizonier in URSS din 23 august 1944 si pana in 1960. Reproduc textul postat de Severus pe Softpedia.

"Istoria nu iarta cu atit mai putin un rege las caruia i se aroga merite pe nedrept.

Bunicul meu - locotenent de artilerie - a cazut prizonie la cotul Donului .

In lagar i s-a propus sa treaca ca ofiter in divizia de tradatori Horia Closca si Crisan cu care au venit in tara toate otrepele comuniste sau convertite la comunism .

Trebuia sa depuna un nou jurmant de credinta catre .... URSS

A refuzat motivand ca el deja a jurat credinta regelui lui si alt jurmant nu mai face .

A fost felul lui de a NU ABDICA.

L-au eliberat in anii 60 de abia eu eram copil si il tin minte ca a veni acasa in manta militara si cu o gamela de aluminiu - singura lui avere din anii de lagar la Gulima .

Camarazii lui care nu "s-au descurcat" si nu "s-au adaptat noilor vremi " au murit toti de extenuare si de boli in lagarele din Siberia .

Ei nu erau adeptoo vechiului proverb romnesc "capul plecat sabia nu il taie " !!!

Si toate in numele onoarei si al cuvantului dat !!!

Smeckerii din divizia HCC au prins toti posturi de stabi si de politruci in noua aramata "populara "in care pana si analfabetul de ceausescu era general colonel .

Si-au vazut nepotii crescand (si devenind PSD isti loiali) si au imbatranit mancand pensii uriase de ilegalisti .

Bunicul meu a murit la 6 luni de la eliberare avand ca singura avere gamela de alumniu (made in USA - ajutor american pentru Ivan) si o medalie cu plangica si cu coroana pe ea cu care ma jucam eu ca si copil

In vremea asta dandy ul asta fonfait facea colectie de Jeepuri Willis si era spaima soselelor romane cu masinile lui de curse si era idolul ceaiurilor dansante .

Marea lui isparava de eroism a fost ca s-a lasat manipulat de regina mama si de agentura sovietica infiltrata la palat sa aresteze maresalul - halal conducator simbolic cum il face "profesorul "Nistor decanul fac de istorie .

Se tot vantura fraza "abdicare fortata "' - ORICE abdicare este un act fortat nimeni nu abdica de buna voie . Partea grea cu abdicatul este sa iti asiguri "exit strategy" adica sa aranjezi cu generalul Sanatatescu sa scoata cateva tablouri de patrimnoniu din tara si sa le duca in Elvetia si alte maruntisuri care tin de un trai tihnit .

Asta in timp ce zecile de mii de soldati romani care ai jurasera credinta luati prizonieri datorita naivitatii sale prostesti si a grabei de a inghiti ca pelicanul minciuna rusilor ca il vor lasa sa se joace de-a regele putrezeau in Siberia in minele de uraniu sau de carbune .

Alta mare gugumanie este teza regelui sarac care a plecat doar cu hainele de pe el !!!!

Numai medalia Popeda de la rusi - diamante incrustate pe platina - facea in jur de o suta de mii de dolari la cursul din 45 !!!

Nimic nu este mai amuzant azi decat sa vezi figuri comunistoide , membrii MARCANTI ai PSD sarind revoltati in apararea "majestatii sale" Regele Mihai !!!!

Toti uitam ce vanatoare cu haitasi a facut ministrul Ursu pe DN1 cu "fostl rege Mihai "cum declarau ritos atunci PSD istii si cat de revoltati erau cu totii ca a venit Mihai sa ceara inapoi castelul poporului Peles !!!

Toti uitam de asemenea cate asigurari dadea casa regala ca daca le da voie Iliescu in tara nu au nici un fel de pretentie patrimoniala - pentru ca acum sa traga si de centrala termica de la Peles sa o ia inapoi .

Asa de mult si-a iubit regele tara si " popo '' ul "' - (cei mai in varsta care l-au auzit vorbind stiu la ce ma refer) incat 4 fete din 5 nu stiu o boaba romaneste iar sotia colonelui de opereta Duda vorbeste romana ca un feldbel de intendenta prusac .

Regina cel putin nu a fost auzita de nimeni nici macar zicand "Ana are mere "in limba romana in schimb tooata familia inclusiv ginerica morganaticul PSD stiu foarte bine un singur cuvant : RETROCEDARE .........SCHNELL !!!

Nea Mish NU poate fi un erou al poporului roman , eroi sunt aia fara mormant si fara cruce care zac acum in stepele rusesti pentru ca au crezut in onoare si in juramantul dat .
Si au mai si crezut in indemnul "du-te la ostire pentru tara mori ....""

Niste prosti .... nu s-au descurcat ca Mishu noul amic al lui Ilici Iliescu si a clonei lui Tatarescu Chucky Antenesc. "

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu