10 dec. 2012

Cărţile lui Traian Băsescu


S-au terminat şi alegerile. Ca în 1946, dar s-au terminat. Veselie printre tembeli, jale pentru restul. Mi se pare evident blatul opoziţiei cu puterea roşie. Să vedem... Derbedeii aflaţi la putere au scăzut constant din mai încoace. La locale au luat un fraudat 52% datorită non-combatului evident al PDL. Fraudele au fost şi atunci clare şi fără bun simţ executate, dar PDL a tăcut mâlc, presa la fel. Au urmat suspendarea ilegală a Preşedintelui şi referendumul. Incluzând cele cca. 2 milioane de voturi fraudate, usl a înregistrat 85% din cei 46% care s-au prezentat la vot, adică puţin peste 3 milioane de voturi reale. Ieri, bolşevicii şi-au „maximizat” şansele şi astfel până la ora 14 votaseră 20%, pentru ca în 4 ore să se ajungă la o participare de peste 40%. Fraudele au fost semnalate peste tot, în presă, pe net, dar liderii ARD s-au limitat la discursuri zgrunţuroase şi cu accente de rumeguş; n-au lipsit nici felicitările greţos adresate de Neamţu adversarilor.

Spuneam zilele trecute că ne apropiem de alegeri anticipate şi se pare că doar asta mai poate salva România de la un dezastru. Dacă Preşedintele va numi de două ori un premier care va fi respins de Parlament, suntem în alegeri anticipate. Sigur, şi autorii fostei şi viitoarei lovituri de stat se grăbesc să-şi desăvârşească „opera”: suspendarea şi demiterea Preşedintelui ca pas intermediar spre scoaterea României din UE. De acum nu mai e un meci, real sau simulat, între Putere şi Opoziţie şi nici măcar unul între Base şi „cartelul roşu”; azi începe „meciul” care are ca miza România. Preşedintele Băsescu nu-şi mai permite nici o ezitare. Nu mă îndoiesc că se va sacrifica de unul singur (majoritatea romanilor nu-i vor sări în ajutor), dar ştiu că o va face pentru România.

În Parlament, „cartelul” s-a mărit considerabil, celor „patru cavaleri ai Apocalipsei” adăugându-li-se încă două „mârţoage”: UDMR-ul lui ilici şi Domokos Geza şi PPDD-ul lui Vantu. Acum totalizează un minim lejer de 75%, fără un Neamţu sau alţi dispuşi la „cooperare”. Dacă Base va fi înfrânt, vor schimba Constituţia după bunul plac, iar în fruntea ţării va veni, poate, regele Duda. După tot spectacolul grotesc ce se desfăşoară sub ochii uluiţi ai Europei, doar un rege comunist (ca să continue „tradiţia” iniţiată de socru) ne mai lipseşte. Puşcăriile îşi vor pierde clienţii „de vază” şi, în contrapartidă, România va deveni o puşcărie în aer liber. Fără alegeri anticipate, viitorul nu mai există. Va mai există doar foamea, sărăcia, ciuma roşie şi moartea înceată şi chinuitoare. În acest timp, derbedeii vor jubila sprintar-golaneste pe trupul muribund al ţării. Cine crede că e o exagerare este invitat să privească la statistici şi apoi să răspundă la o întrebare simplă: de unde ia România bani, dacă UE şi FMI opresc investiţiile şi creditarea? Să nu uităm că România a început să plătească din 2012 creditele contractate deja. Va da Rusia bani guvernului rusofil de la Bucureşti? Nu, că n-are de unde; dacă ar avea, ar da ruşilor... Dar China? China nu e Germania care pompează bani fără rost în fundul unei Grecii de puturoşi. China te prinde la înghesuială, îţi aruncă o ciozvârtă, dar îţi ia (totul e contra cost) ceva de 10 ori mai valoros. Apoi banii se termină şi tu, prostule, vei aştepta alţii; tot de la China. Vei lenevi în continuare distrându-te cu limbajul grobian al derbedeilor roşii, dar în scurt timp îţi va pieri zâmbetul. Tu, alegătorule usl, sărac şi puturos, iubitor de cârciumă şi sărac cu duhul vei fi prima victimă. Cei pe care i-ai ales te vor sacrifica fără a avea vreo umbră de regret.

Acum, cărţile le face Traian Băsescu. De el depindem cu toţii, fie că am votat sau nu usl. Cine nu înţelege că acum e al 12-lea ceas şi nu se va ridica în sprijinul Preşedintelui este un complice activ la distrugerea programată de usl a României. Suntem un popor european şi orientat istoric către ţările civilizate. Cei care îşi doresc „acea” apropiere de Rusia pe care o promovează ilici, Mickey Mouse-ul psd-ist şi Cacaraul felixian pot fi consideraţi infractori de drept comun şi trebuie trataţi ca atare. În seara zilei de 9 decembrie, a doua Duminică a Orbului, ni s-a înfăţişat tragedia care ne aşteaptă în toată hidoşenia sa. Să lăsăm deoparte partidele colaboraţioniste populate cu arivişti şi mercenari şi să ieşim în sprijinul acţiunilor prezidenţiale de salvare a României. Mai avem o şansă... Ultima.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu