12 apr. 2012

Rezultatele alegerilor locale pentru Capitala

La sectorul 1 : Chiliman va trece la UNPR, va candida si va pierde, dar prostia lui Antenescu il va propulsa pe tanarul Paleologu care va castiga primaria. Asadar, sectorul 1 – PDL.
Sectorul 2 este al lui Ontanu fara nici o discutie, asadar – UNPR.
Sectorul 3 nu ridica probleme pentru ca Liviu Negoita va fi reconfirmat ca primar, mai ales ca are noroc de un contracandidat perdant din start, pedofilul Robert Negoita. Si aici putem marca sectorul : PDL.
La sectorul 4 situatia nu e clara inca. Piedone n-a lamurit chestiunea juridica a permisului pentru toate categoriile auto in aceeasi zi si intr-o « parohie » unde militienii dau cu subsemnatul pentru permise eliberate contra cost. Mi se pare hazardant sa-l consideram castigator, mai ales ca el e si marul discordiei intre pnl si restul usl. Cu o campanie inteligenta si apropiata de oameni, Sulfina Barbu, o persoana respectata indiferent de optiunea politica a alegatorilor are sanse mari sa-l elimine pe ospatar.
La sectorul 5 – VanGhelie. Fiind previzibila trecerea sa in tabara UNPR, putem exclude sectorul de sub pulpana usl.
Sectorul 6 nu-l poate pierde Poteras nici daca doarme toata campania electorala, asa ca mai bifam un sector PDL.
La capitala, Oprescu isi numara zilele… Ca primar, doctorul usl a facut nimic in mandatul actual. A mostenit niste proiecte incepute de Base si de Videanu, dar el n-a facut nimic; contractile semnate de predecesori s-au implinit in mandatul sau in mod natural. El se poate lauda cu o opozitie feroce la proiectul primarului de-atunci Basescu, desi mai tarziu s-a impaunat cu el ca si cand ar fi fost meritul sau ca Pasajul Basarab a fost ridicat. In ceea ce priveste Stadionul National, « meritul » lui Oprescu e acela de a fi desemnat drept castigatoare a licitatiei pentru gazon tocmai firma fratelui lui Oprisan, colegul sau de partid. Ca rade tot mapamondul deoarece gazonul se strica dupa fiecare meci, asta e un cosmar de campanie pentru Oprescu. Cu sectoarele majoritar (daca nu total) PDL – UNPR, viitorul Primar General va fi, indubitabil – Prigoana. Sa asteptam si sa votam…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu