2 feb. 2012

Cine vrea "Romania romanilor"?

Comunistii au idei putine, dar fixe. De cand se stiu, bolsevicii au exprimari stranii, asa ca inca una isi facu aparitia le tele-vizuini si in mediul virtual : « Romania romanilor ». Penibila sintagma, ipocrita venind de la ei si cu puternic iz de rumegus ne este explicata de catre o tele-vizuina : Romania nu e a tiganilor mafioti si « cu cefe groase » pe care ni-i si arata in imagini, nici a politicienilor si nici a hotilor de la Paris. Despre hotii de la Bucuresti, cei printre care se numara si patronii lor – nici o vorba, nici o silaba despre josnicul comportament al secaturilor bolsevice in Parlament, nici o aluzie la dezastrul pe care ele il pregatesc.

Tele-vizuina irealista practica o joasa manipulare anti-nationala. Aproape ca ridica in slavi recenta initiativa ilegala a comunistilor de a nu participa la lucrarile Camerelor, cu intentia evident de a bloca promovarea oricarei legi. Dispretul fata de cetatean, odios de prezent altfel, este acoperit in mantia celui mai gretos “patriotism”, o maniera utilizata pe scara larga de catre regimul ceausist, care manifesta un dispret egal fata de oameni si problemele lor. Felul in care aceasta « ferma a animalelor » prezinta lucrurile este de departe incalificabil : trecutele hotii uriase ale Opozitiei sunt minimalizate, activitatile lor anti-nationale sunt invers prezentate, reformele Guvernului sunt actiuni « indreptate impotriva poporului », angajatii lor semi-alfabetizati – adevarati acuzatori publici stalinisti ai Puterii (dar si aici sunt nuante ; anumite personaje aflate in Coalitie, dar cu pete penale la dosar sunt tratate cu multa ingaduinta).

La ei, « dreptul la libera exprimare si informare » poarta masca hidoasa a calomniei josnice, a minciunii odioase, a manipularii ordinare si a unui anti-nationalism isteric, toate acoperite de un patriotism de mucava, sub lozinca « Romania romanilor ». Li se drapeleaza de salariile romanilor, de nivelul lor de trai, de sanatatea sau de necazurile lor ; cand incasezi sume uriase pentru a-i prosti pe cei pe care si-asa Dumnezeu nu i-a inzestrat cu prea multa inteligenta, nu pot presupune vreun graunte de sinceritate in lacrimile lor de crocodil ; dar vorbesc despre « Romania romanilor »…

Am avut ocazia cu totii sa vedem cum a fost aparat un marunt puscariabil ca Arafat si a fost evidenta implicarea tele-vizuinilor in incitarea populatiei pentru a iesi in strada ; asta le conferea bolsevicilor posibilitatea de a actiona in sensul punerii in practica a unei lovituri de stat dupa o reteta KGB. Din fericire, totul a esuat lamentabil, penibil chiar, comunistilor ramanandu-le o singura formula : defaimarea tarii prin minciunile cele mai scarboase, ei pozand in « campioni » ai democratiei (poate doar ai unei « democratii originale » de tip stalinist, conform declaratiilor publice ale pacaliciului Pontanel). Nici o porcarie n-a fost omisa, nici o josnicie – uitata pentru a « demonstra » ca « dictatura » lui Basescu este singurul pericol pentru Romania ; « Romania romanilor ».

« Bomboana pe coliva » este, evident, « greva parlamentara accentuata » cu numele schimbat in « protest » cu scopul declarat ca prin forta sa determine alegeri anticipate. Prezentatoarele tele-vizuinilor, ca si parlamentarii bolsevici abonati la ele s-au dedat la cele mai grave incalcari ale democratiei, legilor nationale sau ale celor europene ; viticile ce nu stiu nici sa citeasca au facut-o razand idiot, politicienii – grobian si stalinist. Trec peste ilegalitatea certa si certificata a « grevei-protest » si ma opresc doar la doua aspecte : unul se refera la afirmatiile iresponsabile ale lui Mihai Voicu, altul – la pretentiile comunistilor de a incasa sume uriase de bani… chiulind. Voicu motiva cererea bolsevicilor de a se organiza alegeri anticipate cu un sondaj(!) nepublicat si inexistent altfel, care ar indica o cota de popularitate a usl de 82%, de aici decurgand concluzia ca actualul guvern este… minoritar !!! Romanii care i-au votat, dar si cei care nu i-au votat (ne explica Transparency prin seful ei national ca toti parlamentarii ii reprezinta pe toti romanii, indiferent ca au votat intr-un fel sau altul) de asta i-au trimis acolo ? Asa vor ei sa construiasca « Romania romanilor » ? Ca faptele parlamentarilor bolsevici sunt la fel ca si vorbele – jegoase si desantate, este de notorietate, dar sa mai pretinda si bani pentru a comite asa ceva, asta e mult prea mult. Sa le spunem secaturilor : « Pana aici v-a fost! Gata!» si sa actionam democratic impotriva acestor lichele care n-au nimic sfant fata de poporul pe care ar trebui sa-l reprezinte si in slujba caruia ar trebui sa fie. In « Romania romanilor », cea reala, nu aceea fioros sugerata de tele-vizuinile bolsevice nimeni nu e interesat de stipendiile uriase incasate de la moguli din tara sau din afara ei ; pe romani ii intereseaza ca ei s-o duca mai bine. Au facut un sacrificiu cand guvernul a fost obligat sa reduca salariile, ca urmare a destrabalarii bugetare din guvernarea pre-usl ; bolsevicii au franat cat au putut mersul inainte al tarii si, iata, acum ne putem confrunta cu pericolul ca acele taieri sa devina inutile daca ele nu sunt sustinute si de legi care sa schimbe sistemele comuniste « puse la punct » in guvernarile rosii.

Nu, Romania pe care ei o vor, aceea nu e « Romania romanilor », ci « Romania secaturilor », iar de asta noi nu mai avem nevoie. Destul am vazut-o in timpul guvernarilor « apostolilor stalinismului »...

1 comentarii: